Lions historie   Medlemmerne   Bestyrelsen   Udvalgene   Møder

Velkommen til Lions Club Bramsnæs.

Bramsnæs ligger smukt mellem Roskilde fjord og Isefjorden, på halvøen Hornsherred, lige midt på Sjælland. Klubbens medlemmer har alle det til fælles, at de "brænder" for at hjælpe mennesker i nød, uanset hudfarve, race, religion eller lignende. Lions Club Bramsnæs holder møde mindst én gang om måneden, og på disse møder drøftes der primært, hvor Lions Club Bramsnæs kan sætte ind med hjælp.

Hvis du "klikker" dig ind på knapperne øverst i menuen, vil du kunne hente yderligere informationer om Lions Club Bramsnæs.

Lions Clubs International

Lions club International er verdens største private humanitære hjælpeorganisation. Organisationen har 1,3 millioner medlemmer i over 200 lande, og blev i 2007 kåret som verdens bedste NGO (private organisation) af Financial Times. Lions arbejder med nationale og internationale hjælpeprojekter, for eksempel i forbindelse med katastrofer, ligesom bekæmpelse og forebyggelse af blindhed i udviklingslandene er en af organisationens mærkesager. Overskuddet fra Lions' indsamlinger og aktiviteter går ubeskåret til projekterne. Lions Danmark er en del af Lions club International og har 7.200 medlemmer.

Hans Kongelige Højhed Prinsgemalen er protektor for Lions Danmark.

Hensigten med sammenslutningen er:
  • At skabe og opretholde gensidig forståelse mellem verdens folk.

• At fremme principperne om redelig ledelse af samfundet og godt medborgerskab.

• At være aktivt interesseret i samfundets medborgerlige, kulturelle, sociale og moralske velfærd.

• At forene clubberne i venskab, godt kammeratskab og gensidig forståelse.

• At danne forum til drøftelse af alle problemer af almen interesse, dog således, at clubbernes medlemmer ikke bør diskutere partipolitik og trosbekendelser.

• At anspore medlemmerne til at tjene samfundet uden personlig økonomisk vinding, at anspore til dygtighed og initiativ og at fremme høj etik i handel, liberale erhverv, i offentlig og privat virksomhed.

• At hjælpe vanskeligt stillede medmennesker.

På de følgende sider vil vi fortælle lidt om Lions Club Bramsnæs, og hvilke aktiviteter som vi gennemfører, for på den måde at samle midler ind, som vi igen helt ubeskåret kan give videre til humanitære og sociale formål.

God fornøjelse!